8.06.2007 г., 14:05 ч.

Приятелство 

  Поезия
733 0 1
Мой приятел си в беда,
подадеш ли ми ръка,
ще докосна цялата земя
и ще настане мир в света.
Мой приятел си в беда,
пипнеш ли ме, аз ще се освободя.

Защо наричам те пръв ,
защо помагам ти в беда.
Защо докосвам твоята ръка,
защо обичам те такa,
защо помагаш ми в беда.

Щом вплетат се нашите ръце,
знай, че ти не си сам
и аз съм твоя идеал.

Ти си моя ангел сега,
който ще ме пази от беда...

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??