Признание
Весела Кънчева
Да потъна в очите ти -
две светещи звезди,
аз цялата земя
до теб ще прекося...
Да се сгуша в дланите ти -
към мен протегнати,
в дъга ще се превърна
и ще те прегърна...
Да се сгрея от усмивката ти -
озарила ме за миг дори,
като птица крила ще разперя
и пак ще те намеря...
Да пресуша сълзите ти -
парещи в очите,
аз топлината своя
ще ти дам цяла...
Да почувствам нежността ти -
изгаряща мен цялата,
на теб, любими мой,
с обич аз ще се отдам...
01.05.2006г. - преработено на 29.01.2007г.
София, България© Весела Кънчева Всички права запазени