19.05.2006 г., 23:22 ч.

Признание 

  Поезия
775 0 2

Сега си тук
и те обичам...
Обичам те,
когато си приличаме.
Обичам те,
когато сме различни.
Усмихваш се.
Аз тръгвам тихо
в света от близост и различия
и като в светла, светла приказка
вървя към теб
и не отричам,
че те обичам...
Чуваш ли?!
Обичам!

© Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??