10.06.2007 г., 11:19 ч.

Признание 

  Поезия
496 0 1

Вече не виждам в сенките тъгата -
започнах да усещам нещата.
Вече не усещам в душите самота,
започнах да виждам светлината.


Не искам да се връщам към тъгата -
искам  да забравя самотата.
Не искам да помня миналите дни -
искам сега да сме сами.
Не искам да те предам -
искам да съм до теб в бъдещето - там!
Не искам да те губя -
но истината много добре знам!
Не искам да мисля, за да не боли,
 но истината във главата ми кръжи!
Не исках да те срещам,
 но за теб подготвена бях!
Не исках да съм с теб,
но със тебе бях!
Не исках да те усетя,
но усетих те, знам!
Не исках нищо с тебе да правя,
а направих всичко с тебе аз!
Не исках да те обиквам,
а на пук обикнах те аз!
Не исках пред тебе да плача,
но причина за сълзите си ти!
Не исках с теб аз да се смея,
но смях се така, както никога досега!
Не исках, бягах от любовта,
но ти и тя ме зграбчихте за врата!
Нищо не исках досега,
но ти промени мислите и света!

Сега аз искам любов да ти дам!
Сега вече никой не е сам!
Сега аз ще съм там!
Сега аз ще обичам!
Сега аз в теб ще се вричам!
Сега на теб всичко аз обричам!
СЕГА - ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ!

 

 

 

 

 

 

 

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??