17.08.2008 г., 0:35 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
499 0 1
 

За теб най-истинските думи ще говоря,

за теб отново себе си ще дам.

За теб онази порта ще отворя,

която никой не отвори сам.

 

За теб аз стих във рима ще напиша,

за теб предадох грях и свян,

за теб красиво ще опиша

какво е да си глух и ням.

 

И няма да спестя жестоки думи

и нито миг и ден от нас.

Ще оглушеят всички букви,

когато са написани от страст.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??