22.10.2007 г., 11:39 ч.

Признателност 

  Поезия
690 0 5

"Учителко, ти

хора ни направи" -

държавата ни днес

да те забрави!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??