25.05.2012 г., 13:56 ч.  

Пробуждане 

  Поезия » Гражданска
459 0 1

Народе, и днес ти дълбоко си спиш.

Само малцина тук са будни, тях виж.

Дано да събудят теб, слепецо с очи!
Виж на нашето знание силните лъчи!

Виж как те води недалновиден елемент,

разположен там, във нашия Парламент.

Подобен има и в Министерския съвет.

Народе, прояви ти разум, чуй тоя съвет:

махни ги оттам, потърси нови политици,

които да са чисти и вместо "постни пици"

да ти дарят благоденствие и просперитет.

Махни ги недостойните оттам и късмет!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??