27.11.2005 г., 14:39 ч.

Пробуждане 

  Поезия
670 0 0
В сънищата на един луд,
аз бях чут.
И смених тишината
с на лудостта красотата.

Сега имам сила
и нежност толкова мила,
да прегръщам с любов децата,
да знам, че мога да стигна небесата.

И никой не може да ме спре.
Защото всичко изглежда толкова добре
покрито с мечти,
както преди...

© Станислав Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??