8.04.2009 г., 20:12 ч.

Продай ми спомен 

  Поезия » Любовна
815 0 13

ПРОДАЙ МИ СПОМЕН!

Не ти купувам любовта!
Пари не давам, тя е моя вече!
Купувам спомен, пълен с топлота,
да ми шепти, когато си далече.

Продай ми спомен за една гора,
която още помни наште срещи
онази нощ, красива и добра,
с безброй звезди в небето като свещи!

Продай ми спомен за едно море,
за празен плаж, за лунната пътека,
прашинката, не искаща да спре,
и любовта, изгряваща полека!

Не ти купувам любовта!
Не я купувам, нито я продавам!
Продай ми спомен, стар като света -
как заедно със тебе остарявам!

 

      Продай ми спомен...

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??