20.08.2012 г., 11:48 ч.

Продажна журналистика 

  Поезия » Гражданска
430 0 1

Журналистиката на Бойко служи сервилно.

Гледа да го представи най-атрактивно.

Когато във фейсбук се даде информация,

която засяга цялата нация,

че Ботев няма да се изучава,

всяка медия без "Скат" мълчеше.

А когато Игнатов се изказа,

всяка от тях с възхвала крещеше

колко правителството ни е патриотично.

Тъй журналистите ни манипулират методично.

Открили улица, Бойко реже лента,

а журналистиката ни фалшимента

представя това като подвиг голям,

все едно е загинал за свобода, как не ги е срам!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • „Който контролира съзнанието на хората,
    контролира действителността.”
    Дж. Оруел
Предложения
: ??:??