15.02.2017 г., 10:09 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
247 2 0

98/Преди да ми ударят ножа,

подготвиха ме за това.

И тук не искам да ви лъжа,

изпих  аз три литра вода,

казаха ми да се избръсна,

с бръсначка мястото да лъсна.

И бях съблечен чисто гол

и със количка като стол,

аз стигнах своите джелати.

В престилки  спретнати мъже

ме вързаха като  с въже

и света... ми се заклати...

Упойката ме укроти

и четири часа ми спи спести!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??