16.02.2017 г., 11:12 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
294 0 0

 99/Лежал съм така пет-шест часа...

„Какво са правили  със мен?”

И за дела на тази маса

 не съм със спомен зареден.

Събудих се аз екскуозивно,

сред страдащите в „интензивно” ,

погледнах с поглед замъглен

и видях хора като мен,

да стенат с болки и да страдат...

След туй отново съм заспал,

И омърлушен и не ял

бях малко силички събрал..

И чак на следващия ден

бях в стаята си настанен...

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??