18.02.2017 г., 13:38 ч.

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
390 0 0

101/ Това бе мойта гледна точка.

В сърцето си я изживях!

Страданието не ме смачка,

но близките ми браха страх!

Жена ми бе най-уязвима

и Веска страдаше за трима,

от Ница при мен бе дошла,

да страда с мойте патила

и дял в борбата ми да има.

Когато бях обезводнен,

единствена тя беше с мен,

и лошото от мен отмина.

Бях взет по спешност в ВМА

и всичко ми се размина!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??