26.02.2017 г., 17:52 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
331 0 0

108/Щом ни подгониха от село,
затърсих правия си път,
вървях по пътищата смело
и чаках да ме изведат!
И щом като се дипломирах,
в уловките им не се спирах,
напротив твърдо за вървях
и повече не ги видях!
Аз търсех знание и опит,
Стремях се все да бъда firstт.
Без тях, без мрънкане и ропот.
Избягвах всеки примитив
и от това вървях щастлив!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??