18.03.2017 г., 21:26 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
336 0 0

126/И след като добре закуся,

започвам истинския ден...

На Музата вкуса щом вкуся,

самия аз съм възроден!

Изпращам стихове с лаптопа,

тук във страната и в Европа.

И после тръгваме с жена ми,

да търсим нови панорами.

Да пием сутрешно кафе...

Тъй „социума” се кове!

А след това съм пак с лаптопа,

на този свят да слагам шарки,

с  запазени от  мене марки,

да ръкопляскам на Европа.

Така я карам ден след ден

и все съм удовлетворен!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??