24.01.2017 г., 11:41 ч.

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
307 0 0

66/Ще кажа как се излекувах-

с народни песни и хора.

С една касета заобщувах

и тя куража ми събра!

Аз казвам истина, за Бога!

Заслушах я до из не мога!

Посрещахме деня в зори,

със сълзи в моите очи!

И най-нечакано за  мене,

тя стана мой добър другар

и с тоз изпитан начин стар,

сърцето ми отщя, да стене!

И тъй с касетата до мен,

изпращах всеки божи Ден!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??