3.10.2006 г., 11:35 ч.

Проклятие 

  Поезия
707 0 5

Проклинам красотата ти надменна
И синевата в твоите очи
Проклинам и магията вечерна
в която с целувки ме опи

Проклинам те,във вечери безсънни
да виждаш моите очи
Проклинам те,в дните дълги
да бъда в твоите мечти

Проклинам те,любими,Да,Проклинам...
Да молиш някога на колене
за мойта ласка и безкрайна обич
Да бъда болка в твоето сърце

Проклинам те!
И нека съм проклета!
С теб в един пожар да изгоря
Проклет да си,щом аз съм пепел
по мене ти да изгориш...

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??