9.04.2012 г., 12:12 ч.  

Пролет, ти си дъх от Рая! 

  Поезия » Пейзажна
411 0 2

Пролет, Ти си дъх от Рая!

Навън е Пролет - радост за душата,
с уханен аромат във въздуха, тревата,
в небето си танцуват облаците бели,
а цветята им напяват весели, засмени!

Събирам си по цветни спомени с години,
минавам из различни краища и места,
навред откривам чудни,приказни градини,
отрупали земята с най-красивите цветя!

Гърдите си изпълвам жадно - с таз омая,
зареждам се със здраве, сили и с любов,
поемам глътки въздух - идващи от рая,
и виждам този свят по-хубав, чист и нов!

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да така е-пролетта ни зарежда със силаи всичко друго което ние наричаме нов живот.Успех!
  • Полетен поздрав!
Предложения
: ??:??