21.10.2008 г., 20:19 ч.

Пролетен дъх 

  Поезия
470 0 5
 

Пролетен дъх

 

С нежния дъх на пролетта

дойде твоето ухание

Любовта ти се отвори

като пъпка на кокиче.

Влюбвам се отново

в теб, момиче!

Топлината ме обгръща

и пак е радост

в мойта къща.

Пак е пълен

с трепет моят ден,

макар от чувствата си

да съм притеснен.

Как любовта си да призная

самият аз не зная,

но верен роб оставам

на любовната омая!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??