19.03.2021 г., 16:31 ч.

Пролетен зов 

  Поезия » Пейзажна
493 0 0

Чу ли, чу ли,

новата вeст,

идва пролет,

идвала днес.

 

Видя ли, видя ли,

нейното послание,

живота събужда се,

с ново желание.

 

Вдиша ли, вдиша ли,

с пълни гърди,

пролетен повей,

на слънчеви дни.

 

Виж даже зимата,

днес рони сълзи,

със нас се сбогува,

веч пролет не спи.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??