10.12.2007 г., 8:31 ч.

Променена 

  Поезия
672 1 4
Виждаш ли сега
в мен новата жена
не съм като преди
от лъжи не ме боли

Виждаш ли това
което виждам аз
не съм онова
момиче което все беше пас
 
Нова съм
променена съм
за теб не съм
към теб различна съм

Май ти се иска пак да съм добра
на мен ми омръзна да ме лъжеш все така
виж това съм аз, но не съвсем
от тук нататък ще има щастие и за мен

Гледаш ме и мислиш кое ми е различно
на глас ще ти го кажа - това че тебе не обичам
Променена съм коренно различна
така съм по-добре като съм себична

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 3y3ka мерси
  • "...на мен ми омръзна да ме лъжеш все така
    виж това съм аз, но не съвсем
    от тук нататък ще има щастие и за мен" - Добре си го казала!!!

    Много силен стих, поздравления!!!
  • Благодаря
  • страхотен и много силен стих!!браво
    мноого прегръдки от мен
Предложения
: ??:??