11.10.2007 г., 10:25 ч.

Прошепни ми... 

  Поезия
631 0 9

Вече птиците не пеят -

летят самотни, онемели,
нежно вятърът не гали -
студено около мене вие,
а и дъждът не ме целува -
пак облаците ситно плачат.

Прошепни ми нещо тихо.
Тихо, само аз
да чуя…

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??