19.04.2007 г., 15:01 ч.

Прошка 

  Поезия
1148 0 0
Ти идваш от мен
прошка да искаш.
Искаш отново при
теб да се върна.
Да повярвам отново
не, не мога.
Да, обичам те още.
Още живея със спомена за теб.
Но и болката като нож се е забила
в моето сърце.
Думи жестоки ще кажа и от тях
и двама ни ще ни заболи.
Затова с добро иди си.
Моля те, иди си.

© Емилия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??