16.12.2005 г., 22:03 ч.

Прошка за любов 

  Поезия
721 0 1

            Прощавах всички грешки и лъжи,

прощавах всичко в името на  любовта,

защо остави ме кажи?

Защо със моята любов се подигра?

           

Не можеш да цениш живота,

            не можеш да цениш и любовта,

            причиняваш само болка,

            измъчваш моята добра душа.

           

 Ще дойде време и ще осъзнаеш,

силата на моята любов,

късно ще е да се каеш,

ще молиш ти за моята любов.

           

 Обичам те най-много на света,

обичам те от все сърце,

защо се плашиш ти от любовта,

защо не споделиш със мене любовта?

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??