23.07.2008 г., 0:58 ч.

Прощално 

  Поезия
673 0 4
Погледни нагоре... не се плаши
Не си страхлив...
и сега не бъди!

Ангелите са дошли, за да те
придружат -
в началото на твоя вечен
път...

Тревогата... на мене остави...

Виж само
светлината - искряща, бляскава...
и онази златна стълба високо в
небесата...

Покой ти там ще преоткриеш...
и потъвайки в безбрежност
над мене ще бдиш..
вдъхвайки надежди..
Безметежно ще летиш


Всяка нощ ще гледаш Земята
и ще ми пращаш усмивки по Луната..

Никога не ще те аз забравя..
винаги ще си вътре в мен...
Защото ти си аз и аз съм ти -
заклехме се - преди...


Завинаги в сърцето ми... в душата ми...

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??