29.07.2023 г., 17:15 ч.  

Прост ли е народът? 

  Поезия » Гражданска
336 0 0

Прост ли е народът? Поне тъй изглежда!

Дали нявга своята държава ще подреди?

Кога най-сетне ще започне да проглежда,

че точно тъй ще се избави от много беди!?

 

Прост ли е народът? Търпи той крадци,

които лапат от еврофондове и бюджет!

Тъй е, когато хората не мислят, са овци,

после не схващат защо делът им е клет!

 

Прост ли е народът? Предатели си избира,

посолства шефове на служби одобряват!

Дали съвсем достойнството ни деградира?

Прост е, че дава на такива да управляват!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??