3.12.2008 г., 7:31 ч.

Прости - 2 

  Поезия » Гражданска
446 0 1

ПРОСТИ - 2

 

Пътека светла във живота ти прокара,
живота ми за кратко време промени.
Сърцето срещна любовта ти,
душата ми дълбоко ти плени.

Отново грешна стъпка ли направих,
или кой ще иска да ни раздели?
Сега ще трябва аз отново да прощавам,
прости ми, мила, ти прости.

Сърцето пак отново ще ми страда,
вината ще поема аз и този път.

Дано отново не потъна в забрава,

очаквам сила ти да ми дадеш.

 

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Васко, дано ти даде сила и доно бъдеш щастлив!
    Кой не е правил грешни стъпки? Та дори и аз
    Но помни едно: Прецени си вината, може този път да не си виновен.
    Поздрав и успех!
Предложения
: ??:??