30.03.2007 г., 0:16 ч.

Прости... 

  Поезия
490 0 1
    Прости ми
   
 "Прости ми... -
 реди поета,
 и казва: - Говори ми
 в стихове и куплети.
 
 Прости за невежия,
 нямащ смелостта,
 точно да прониже
 своята съдба..."
 
 "Прости..." - реди, реди
 с думи от чувства както преди.
 "Прости ми..." - реди, реди...

29.03.2007    21:55

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??