21.04.2015 г., 22:36 ч.

Прости ли ми? 

  Поезия » Любовна
435 0 1

Усещам те... във полъха на вятъра,

в лъчите на залязващото слънце -

насила разделените приятели

в душите си не могат да са чужди.


Прощавам ти. За думите. За тихото.

За всички недовършени моменти.

За нощите, в които не опитахме.

За скъсаните мигове на нежност.

 

Прощавам си. За пътя. За безпътието,

в което се зарекох да съм твоя.

За тайните, лъжите, непристъпното.

За истината, паднала в двубоя.

 

Усещам те... във полъха на вятъра,

в лъчите на залязващото слънце.

Остави ли душата ми, приятелю?

Прости ли ми, че няма да се върна?

 

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??