11.09.2007 г., 19:21 ч.

Прости ми! 

  Поезия
898 1 24
Прости ми.
Аз зная, че много ти дължа.
Винаги си бил добър със мен.
А аз дали съм била добра?
Прости ми.
За моите грешки.
Може би търсех себе си.
Не знам.
Аз те обичам и за теб
и душата си ще дам.
Прости ми.
За всяка необмислена дума
или изречена лъжа.
Но знай, ще бъдеш щастлив с мен
и с никоя друга жена.
Прости ми.
Че понякога те наранявах.
Исках да усетя каква е властта.
Но тя е самотна.
Ако властвам с нея, но сама.
Прости ми.
За всяка обида.
За болезненото "не"!
С теб се чувствам жива.
С теб диша моето сърце.
Само за едно не ми прощавай -
за това, че тебе избрах.
Бъди ми винаги верен
и нека споделяме и насъщния хляб.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??