15.09.2004 г., 0:37 ч.

Прости ми! 

  Поезия
1555 0 4
Прости ми,че любовта ти не пожалих-не виждах твоите сълзи.
Прости ми,че в ноща,когато беше сам не чувах твоите мечти.
Прости ми,че свободата ти отнех,после без да ти я върна.
Прости ми,че с лъжи душата ти купувах.
Прости ми,че когато на лицето ти усмивка грейваше в ноща
аз си мислех как да полетя...сама.
Прости ми,че в дълбока рана сърцето ти превърнах.
Сега пред теб стоя и моля те да ми простиш,
защото искам да те върна.
Знам,че грешна бях...
Знам,че право нямам...
Не мога да те моля за усмивка,
не мога да те моля и за думи две дори...
Сама превърнах те в лед,сама погубих любовта.
Сега разбирам,какво е да си влюбен,но да не виждаш любовта.
Прости ми...
Прости и за това,че нагло те погледнах в очите и изрекох пак "Ела!"

© СаМоТНа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??