25.11.2007 г., 11:51 ч.

Прости ми  

  Поезия
675 0 2

(В памет на Ц. Малинов)

Прости, че исках да ти кажа колко те ценя,

но думи не намирах.

Прости, че беше ти приятелят ми скъп,

прости ми ако нещо съм ти причинила.

Макар и някога с думи наранила,

знай, че умишлено не бих те оскърбила.

Прости за пътите, когато мислех си, че ме предаваш,

макар умело свойте съвети да ми даваш.

Прости, че лъжех приятеля ти най- добър,

говорех с думи, а не сърцето си послушах.

Прости ако услуга искал си, а не съм ти дала.

Прости ми, че съм слаба

и не мога ей така живота си да продължа.

Прости за всичко  и благодаря ти за това,

че отвори ми очите и осъзнах коя е любовта!

 

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??