15.10.2007 г., 9:20 ч.

Прости ми 

  Поезия
790 0 3

Прости ми, че те обичам,
че любовта със твойто име наричам!
Прости ми, че си в мислите ми ти,
но така сърцето продължава да тупти!

Прости ми, че те жадувам,
че до тебе искам аз да съществувам!
Прости ми, че не мога да те забравя
и ако това те наранява!

Прости ми, че те сънувам,
че за теб и ден и нощ бленувам!
Прости ми, че е така
и ако поражда тъга!

Прости ми, че това съм аз,
че искам да има отново "нас"!
Прости ми, че не мога да ти кажа това
и още много неща!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??