20.09.2007 г., 11:27 ч.

Прости ми за суетата 

  Поезия
851 1 5
Прости ми, мили, ти сега,
че нараних твоята душа.
Прости ми в този час,
че без да искам излъгах те аз.

Снощи под красивото небе
те оставих на пътя като изоставено дете.
Съжалявам за моята суета,
че избрах приятелката добра.

А теб оставих те сам в студа
да рониш сълза след сълза...
Но ти сили намери
и на мен прости ми!

Обичам те, слънце мое,
и се заклевам в сърцето свое,
че те обичам безкрай
и ще съм с теб докрай!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??