5.03.2006 г., 22:52 ч.

Прости-Простих ти! 

  Поезия
800 0 3
                               Прости-Простих ти! 

                          Простих ти ..първия плесник..,
                          но ти веднъж прости не каза..
                          Самотен във нощта е моя вик, 
                          че любовта отдавна тук я няма..

                          Пристъпвам тихо до твоето легло
                          и вглеждам се в съня ти..мили.
                          За миг целувам умореното чело,
                          стрелките на часовника са спрели..

                          Притварям очи-филмови ленти-
                          превъртат години назад празнота..
                          Слънчев лъч-щастливи моменти-
                          тук усмихват се наште деца!

                           Поне в съня-събуди се!
                           Кажи две думи само-Прости ми!
                           Поне в съня-погледни ме!
                           Чуй две думи само-Простих ти!
                                  

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Първия плесник.....Хората правят агенции за защита на жертвите в семейното насилие, ти пишеш вдъхновено стихотворения на тема той ме бие аз прощавам.Извинявай определено имаш дарба,но според мен това не е поезия.Дано не се обидиш.
  • Харесва ми,има много смисъл в тези думи.Да помолиш за прошка,и да се научиш да прощаваш е нещо велико!
  • харесва ми много 6 от мен
Предложения
: ??:??