20.03.2005 г., 7:48 ч.

Прости сърце 

  Поезия
1339 0 2
Прости сърце за всяка мъка, всяка болка,
прости за думите с които той рани те,
да те гледам как страдаш не мога
и потичат сълзи от очите.

Но аз го обичам и не искам сега
да го оставя да тръгне в нощта.
Прости сърце, но пак ще простя
за всяка дума и за всяка лъжа.

Той е всичко за мен, нима не знаеш?
Той единствен ме кара
да го мразя и обичам,
да угасва и пламва пожара.

© Силвия Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • напълносам сагласен с теб Яма и аз слаггам 6!
  • красиво е, а и ми напомня на едно друго стихче, особено по заглавието и началото, но само ми напомня. От мен 6 и за тва стихче и за другото "Прости сърце"
Предложения
: ??:??