3.09.2007 г., 10:16 ч.

Простичка мечта 

  Поезия
650 0 1

Имах си една мечта, но строши се тя.
 На хиляди парченца - на числа.
 И мъчех се аз пъзела на своята
мечта да събера.


И държах числата, в своята ръка,
на моята несбъдната мечта,
а толкова проста бе тя -
да бъдеш с мен на сутринта.


И когато пъзела сглобих,
се събудих и разбрах, че отлетяла
бе тя, моята простичка мечта.

© Мартин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??