16.08.2007 г., 17:08 ч.

Простила съм... (Обичах те) 

  Поезия
539 0 3
Не ме гледай така, знам, че съжаляваш.
Простила съм ти.
Отдавна ти простих.
За грешките, които допусна,
за лъжите,  с които очите ми засипа,
за всички рани, които ми нанесе.
За това, че верен не ми бе
и докато в твоите прегръдки съм била,
за друга си жалял.
Простила съм ти.
За всичко ти простих.
И на себе си простих, че те обичах.
Обичах те безрезервно и винаги опора ти бях.
Спомняш ли си онези дни, в които на дъното стоеше
и аз от тебе наранена, отново подадох ти ръка.
Обичах те и не успях да ти обърна гръб.
Разбирам, това поредна грешка е била.
Сега недей да идваш!
Обичах те, аз не съм щастлива,
но ти бъди, защото отдавна пуснах те на свобода.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Гледай само напред ,защото там в бъдещето сигурно те чака някой прекрасен човек,с който ще бъдеш щастлива Добре е ,че си простила на приятеля си,но трудно се забравя човек,който си обичала,дори и ако те е наранил.
  • Той на свобода , ти напред-гледай слънцето.
  • Гледай напред ,а там те чака споделената любов!Бъди щастлива
Предложения
: ??:??