19.08.2007 г., 17:18 ч.

Просто думи 3 

  Поезия
666 0 6



Студените ми колена -
                   ще взема да ги завия.
Хладният ми гръб -
                   него пък ще покрия,
но от душата се надигат
                  плахо, тихи вопли.
А сърцето вледенено?
                Него как ще стоплиш?...

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??