13.04.2008 г., 22:33 ч.

Просто жена 

  Поезия
656 0 3

             Просто жена

 

Палавница – падне ли нощта...

Разгневена – винаги със повод!

Откровена в миг на самота.

Своенравна – не признава довод!

Тайнствена като върховен маг...

Омагьосваща със чар и благосклонност.

Жадна за любов във полумрак.

Експанзивна, дива непреклонност!

Ненаситна – искаща, даряваща!

Акуратна, точна, опрощаваща...

 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??