28.07.2007 г., 2:47 ч.

Просто любов  

  Поезия
582 0 0
Ти - този, когото обичам.
Ти, който не ми даваш минута покой,
ти, който си живота мой.
Кога ще чуя смеха ти,
кога ще те почувствам до мен?
Кога утрото ще започне с гласа ти,
кога ще дойде моя ден?
Кога ще погледна в очите ти,
кога ще вкуся устните ти,
кога ще почувствам ръцете ти,
кога ще ме обикне сърцето ти?
Ти, който съня ми ограбваш.
Ти, крадец на мойте мечти,
ти ритъм в сърцето ми,
ти... Само Ти...
Ти желание за грях, магия,
огнена стихия,
желание за живот,
ти... просто любов.

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??