Заповядай! Давам ти сърцето!
Но приемаш ли го? НЕ!
Виж! Отказвам се и ето:
Искам само приятели да бъдем с теб!
Приятелството ти е нужно,
ах, на моята душа!
Че умира тя самотна
и изчезва във нощта!
Приятел твой да се наричам
е за мене най-голяма чест!
И това, че те обичам,
ще го крия аз от днес!
© Сладурркатта Всички права запазени
Поздрави!!!