21.10.2017 г., 23:30 ч.

Противоположности 

  Поезия
633 3 4

Ако ти си слънце, то аз съм луна.
Ако ти си светлина, то аз съм тъмнина.

Ако ти си ангел, аз съм демон,
и съм винаги в черно,
а ти в бяло.

Ако ти си кристал, то аз съм кремък.
Ти си невинен свят, а аз пробита вселена.

Ако ти си наркотик, то аз съм зависима.
Ако аз съм лъжа, то ти си искреност.

Ние сме две същински противоположности
и сме лишени от толкова възможности.

И колко сила има в два магнита,
защото и без светлината и тъмнината не е тъмна.

© Есра Ридван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??