6.02.2009 г., 19:50 ч.

Птици 

  Поезия
719 0 11

                                                        

Птици 

 

 

 

 

Ято заблудени птици,

 

мислите за теб в главата ми,

 

 

те не признават граници.

 

 

На въздушни кули строят гнездата си.

 

 

Понякога с прекършени криле завършва

 

 

битката със вятърните мелници,

 

 

ала птичата волност не свършва,

 

както и човешките надежди...

 

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??