10.08.2008 г., 10:08 ч.

Пуста Тодорка 

  Поезия » Хумористична
979 0 8
Пуста Тодорка

Тодоро, Тодорке, хорото водиш,
Тодоро, Тодорке сЪрце ми тровиш,
че съм личен юнак, со пиштов и пушка,
ала пуста Тодорка не че да пушта!

Гръмнах  со пушка,
че съм голем комита,
али Тодорка се гушка
со дядо Владика!!!

На Дакота Тодоровска:
- Холд юр еф-ен хорсес, бейби,
итс онли а джок!!!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??