1.12.2006 г., 22:22 ч.

Първа истинска любов 

  Поезия
996 0 1
С радост аз отвърнах на любовния ти зов,
а ти превърна се в първата ми истинска любов!
Сърцето лудо затуптя
и силно влюби се подир това!

Аз вярвам, че не ще те никога забравя,
не се забравя първа истинска любов,
но какво ли мога да направя,
че животът към нас е суров!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??