28.04.2009 г., 22:43 ч.

Първата ни среща! 

  Поезия » Любовна
3747 0 6

 
През Август беше тази среща.
Във топъл летен ден.
Тогава твойта длан гореща
докоснах и останах в плен!
Сърцето преобърна се смутено,
от тебе, приказно вълшебниче,
ЗАВИНАГИ... пленено!
Ветрец не галеше косите.
Бе тихо, късен следобяд.
Запомних първо аз очите
и топлата им мъжка страст.
Те жадно питаха за всичко,
безмълвно ми говореха с добро!
И леко тръпнещата ти усмивка
прониза цялото ми същество!
Времето неусетно се изниза,
не в разговор, а в цветен сън!
Миличко вълшебниче,
такава беше първата ни среща -
магия, приказка... Съдба...!

 

 

Посветено с много обич на моето приказно вълшебниче V...  :)

© Любов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??