12.05.2012 г., 19:59 ч.

Първи май 

  Поезия » Гражданска
349 0 0

Комунистите от "Че Гевара"

борят се със социалната поквара.

Нека бъдем единни докрай!
Мина първи май.

Да запазим придобивките обществени.

Това са все неща съществени.

Здравеопазване, висше образование - платени.

Е, как да сме засмени?

Българинът обикновен е третиран като ром.

Понякога той даже няма дом.

Ходи той със скъсани обувки,

а мутрата получава от мацките целувки.

Тя сега е цар, тя е господар.

Забравила за чест и род,

тя тъпче и мачка обикновения народ.

Тя осъществи прехода криминален,

в същината си антисоциален.

Няма тя към нас никаква милост.

Народе, бори се за справедливост!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??