11.07.2008 г., 12:26 ч.

Първо зъбче 

  Поезия » За деца
5726 0 22
Усмихвай се, принцесо,
зная, че боли.
Твойто първо зъбче
навред го покажи.

Второто след него
е на път сега,
скоро ще е пълна
цялата уста.

Пляскай със ръчички,
тропкай със крачка,
виж тез обицички
как блестят в нощта.

Усмихвай се, мъничка.
Усмихвай се сега.
Болката с целувка
ще я потуша!
:)

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??