1.04.2023 г., 16:04 ч.

Първоаприлска не-шега 

  Поезия
82 0 0

Първи Април: „Лъжков ден“

(традиционният) – Празникът на шегите!

 

Втори Април (тазгодишният):

Ден изборен – избиране на лъжците.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??